Het verhaal van Bouwcenter HCI in Hengelo

Met de muntjes uit de Op Morgen Energiebox shop je gratis energiebesparende producten bij deelnemende ondernemers bij jou in de buurt. Elke week stellen we een van de ondernemers aan je voor. Wie zijn ze? Besparen zij al energie? Hebben ze tips? En voor welke producten kun je bij hen terecht? Deze week het verhaal van Bouwcenter HCI in Hengelo.

Bouwcenter HCI: een begrip in de wereld van bouwen en verbouwen.

Bouwen, verbouwen of renoveren? Dan kom je al snel terecht bij Bouwcenter HCI in Hengelo. Al sinds 1921 staat dit bedrijf klaar voor iedereen die op zoek is naar bouwmaterialen, ijzerwaren, hout, platen en gereedschappen.

HCI Hengelo (gld)

Zelf al druk met energie besparen

Meedoen aan de Op Morgen Energiebox? Die keuze was voor Bouwcenter HCI snel gemaakt. Tarik Wichers werkt bij HCI Bouwcenter en vertelt dat ze zelf ook al druk zijn met het besparen van energie: “De lampen in onze panden zijn allemaal vervangen door ledverlichting. En op de daken van drie van onze vestigingen liggen al zonnepanelen. Binnenkort krijgen ook onze laatste twee vestigingen, in Hengelo en Ulft, zonnepanelen waarmee we onze eigen groene stroom opwekken.”

Verduurzaam je huis met handige producten

Met de producten van Bouwcenter HCI kun jij ook thuis aan de slag met het besparen van energie! Loek Wensink, directeur van Bouwcenter HCI, vertelt: “Met de muntjes van de Energiebox kan je bij ons terecht voor bewegings- melders, bouwschuim en tochtafsluiters voor de brievenbus. Op deze manier helpen we jou bij het verduurzamen van jouw huis. En dat is een goede zaak! De producten zijn op voorraad en onze medewerkers staan klaar voor advies. Hopelijk tot snel!”

Benieuwd naar de energiebesparende producten je bij Bouwcenter HCI in Hengelo haalt?