Dorps Energie Plan Vorden

Energie voor een duurzaam Vorden
Doe en denk mee!

Veel Vordenaren zijn al bezig met isoleren en duurzame energie, bijvoorbeeld door zonnepanelen aan te schaffen. Maar er is meer nodig. Samen met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden uit Vorden willen Energie coöperatie Vorden en Vordens Belang nu aan de slag met het Dorps Energie Plan Vorden. Woon je in Vorden? Denk, praat en doe dan mee!

Vragenlijst over energie

Woon je in Vorden? Dan ontvang je in januari een vragenlijst over een energieneutraal en duurzaam dorp in de bus. Vragen als: Wat heb je al gedaan? Wat zijn je wensen? Welke hulp heb je daarbij nodig? Ook wordt gevraagd wat je ervan vindt om samen te werken aan een Dorps Energie Plan. De enquête is anoniem.

Op Morgen Vorden

Samen met enthousiaste buurtbewoners gaan wij acties in de buurten organiseren en komen dan ook bij je langs. Zo willen we je helpen om je huis verder stapsgewijs te verduurzamen. We gaan met elkaar ook op zoek naar de mogelijkheden voor financiële ondersteuning daarbij.

Met enkele al betrokken enthousiaste inwoners zijn Mirjam Ganzevles en Gerard Oud deze acties aan het voorbereiden. In het buurtschap Wildenborch gaan we als eerste aan de slag. Daarna in het dorp zelf.

Wil jij ook meedenken over de toekomst van Vorden? Je bent van harte welkom!

Meld je aan via: Aanmeldformulier meedenken en- doen Dorps Energie Plan Vorden

Of kijk hier voor meer informatie over de volgende onderwerpen:

Dorps Energie Plan Vorden
Woningverbeterplan