Het verhaal van de Welkoop in Vorden

Met de muntjes uit de Op Morgen Energiebox shop je gratis energiebesparende producten bij deelnemende ondernemers bij jou in de buurt. Elke week stellen we een van de ondernemers aan je voor. Wie zijn ze? Besparen zij al energie? En voor welke producten kun je bij hen terecht? Deze week het verhaal van de Welkoop in Vorden!

De gezichten van de Welkoop in Vorden

Al bijna 25 jaar runnen Wim en Gonny de Welkoop- winkel in Vorden. Sinds 1,5 jaar is Geralde mede- eigenaar. Uiteindelijk neemt zij de winkel helemaal over van Wim en Gonny. Samen met hun hechte team van medewerkers staan ze klaar voor iedereen uit Vorden en omstreken.

Welkoop Vorden

Verstand van tuin, dier én energiebesparing

Bij de Welkoop kun je terecht voor een groot assorti- ment producten. De slogan van Welkoop zegt het al, ze hebben verstand van tuin en dier. Van tuingereed- schap, bloemenzaad, planten, dierenvoeding en alle andere dingen die je nodig hebt om dieren te verzorgen tot kleding en huishoudelijke artikelen. Maar stiekem hebben ze bij de Welkoop in Vorden ook verstand van energie besparen vertelt Geralde: “Met de muntjes van de Op Morgen Energiebox haal je bij ons bijvoorbeeld tijdschakelklokken, tochtstrippen in verschillende soorten en maten en diverse ledlampen. Kom vooral bij ons langs om alle producten te bekijken!”

Samen aan de slag met duurzaamheid

Geralde en haar collega’s zijn erg enthousiast over hun deelname aan deze campagne: “Het is een superleuke campagne en we vinden het vooral belangrijk dat de mensen uit de gemeente Bronckhorst ook echt wat aan de producten hebben. Ze kunnen er gelijk energie mee besparen! En het is natuurlijk goed dat we samen aan de slag gaan met duurzaamheid!

Benieuwd naar de energiebesparende producten je bij de Welkoop in Vorden haalt?