Het verhaal van Expert Eliesen in Hengelo

Met de muntjes uit de Op Morgen Energiebox shop je gratis energiebesparende producten bij deelnemende ondernemers bij jou in de buurt. Elke week stellen we een van de ondernemers aan je voor. Wie zijn ze? Besparen zij al energie? Hebben ze tips? En voor welke producten kun je bij hen terecht? Deze week het verhaal van Expert Eliesen in Hengelo.

De jarenlange ervaring van Expert Eliesen

Meer dan 80 jaar geleden, in 1935, opende de familie Eliesen hun allereerste winkel in de regio. Een fietsen- zaak. Toen elektrische apparaten zoals radio’s in opkomst kwamen, pakte de familie deze productentak op. In de jaren daarna verkocht de familie steeds meer elektronische apparaten en witgoed en stopten zij met de verkoop van fietsen. Vandaag de dag staat Mathijn Eliesen aan het roer van drie Expert-vestigingen in Hengelo, Baak en Zutphen.

Expert Hengelo

Expert op het gebied van energie besparen

Wasmachines, drogers, koelkasten, laptops, telefoons, keukenapparatuur en tv’s. Dat is nog maar een kleine greep uit het assortiment elektrische apparaten van Expert Eliesen. Je kunt dus wel zeggen dat ze bij Expert alles weten van energieverbruik. Maar… ook zeker van energie besparen! Bijvoorbeeld met de handige energie- meters of ledlampen. Deze kun je gratis ophalen bij de Expert in Hengelo na inlevering van munten uit de Energiebox.

De energiebesparende tip van Pascal

Pascal is filiaalmanager van de vestiging in Hengelo en helpt mensen graag op weg met het besparen van energie: “Mijn belangrijkste tip is om eens te kijken naar de grote apparaten die je thuis hebt staan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. Zijn deze apparaten ouder dan 10 jaar? Dan zie je vaak dat deze flink meer energie verbruiken dan nieuwe apparaten. Bovendien staan
de koelkast en vriezer 24 uur per dag aan. De overstap naar een zuiniger apparaat kan dan flink schelen op je energiekosten!”

Benieuwd naar de energiebesparende producten je bij Expert Eliesen in Hengelo haalt?