Het verhaal van Bouwmarkt de Tolbrug in Toldijk

Met de muntjes uit de Op Morgen Energiebox shop je gratis energiebesparende producten bij deelnemende ondernemers bij jou in de buurt. Elke week stellen we een van de ondernemers aan je voor. Wie zijn ze? Besparen zij al energie? Hebben ze tips? En voor welke producten kun je bij hen terecht? Deze week het verhaal van Bouwmarkt de Tolbrug in Toldijk.

De ideale bouwmarkt voor elke doe-het-zelver en vakman

Hanneke Gosselink-Snelder is al meer dan 40 jaar het gezicht van Bouwmarkt de Tolbrug in Toldijk. In februari van dit jaar heeft de bouwmarkt er een gezicht bijgekregen. Karel van Basten Batenburg is nu mede-eigenaar en uiteindelijk zal hij de zaak helemaal overnemen. “Als ze het bij Bouwmarkt de Tolbrug niet hebben, dat is het er niet. Dat is iets dat we vaak horen van de mensen,” vertelt Hanneke. “Wij hebben ijzerwaren, elektra, loodgietersmateriaal, pvc, verfbenodigdheden en sinds kort ook meer gereedschap, hout en plaat. Bij ons kun je alles op maat laten zagen, per meter of per stuk kopen. Dat is ideaal voor elke doe-het-zelver maar ook voor echte vakmannen!”

De Tolbrug

Pijpisolatie: de hardloper van Bouwmarkt de Tolbrug!

“In de afgelopen weken hebben we al verschillende mensen in de winkel gehad met muntjes uit de Energiebox. We helpen de mensen graag op weg bij het besparen van energie,” vertelt Hanneke. De hardloper van Bouwmarkt de Tolbrug? Pijpisolatie! Karel licht het toe: “Veel mensen halen bij ons pijpisolatie of buisisolatie. Verwarmingsbuizen die door het huis lopen stralen namelijk veel warmte af. Door deze buizen te isoleren voorkom je dat er onnodig warmte verloren gaat. Het is makkelijk aan te brengen en je bespaart hiermee snel energie!”

Benieuwd naar de energiebesparende producten je bij Bouwmarkt de Tolbrug in Toldijk haalt?

Bekijk de producten!