Steenderense Energiemarkt:
de informatiemarkt waar je warm van wordt!

Aftellen, het is bijna zover…

Op zaterdag 10 februari van 10.00 tot 16.00 uur is de Kei in Steenderen omgetoverd tot een gezellige energiemarkt met voor ieder wat wils.

Hier leer je in verschillende presentaties en door persoonlijk advies alles over hoe je je huis kunt verduurzamen. Ook zijn er leuke prijzen te winnen, kun je je eigen smoothie bij elkaar fietsen en zijn er gratis poffertjes van een inductiekookplaat. Geïnteresseerd in deelvervoer? Je kunt een elektrische  deelauto uitproberen.

Advies

Weten hoe je je huis duurzamer kunt maken? Hoe je kunt besparen op je energierekening? Of ben je aan het nadenken over het installeren van een warmtepomp of over de aanschaf van een elektrische auto? Kom dan op zaterdag 10 februari naar dorpshuis De Kei.

Er zijn installateurs en aannemers die je kunnen voorlichten over de beste oplossingen. De mensen van Energieloket Achterhoek praten je bij over subsidies en vertellen je meer over warmtefoto’s. En de energiecoach van de gemeente is er ook. Een energiecoach komt op afroep bij mensen thuis en gaat meteen aan de slag. Met advies, maar ook met ledlampen, radiatorfolie, tochtstrippen etc. Kom naar de markt om een afspraak te maken!

Programma

De markt wordt om 10.00 uur geopend en duurt tot 16.00 uur. Hieronder vind je het volledige programma en de plattegrond van de energiemarkt. Nu al meer weten? Stel dan hier je vraag.

Terug