16-02-24

Winnaars warme sokken!

Van hogescholen tot aan basisscholen, politieke partijen, bedrijven en mensen thuis trokken vrijdag 2 februari een extra warme trui aan. Warmetruiendag was dit jaar voor de 18e keer en ieder jaar weer is het fantastisch om te zien welke acties deelnemers houden onder het motto ‘verwarm jezelf, niet de wereld’.

Alleen al op Instagram waren rond het middaguur maar liefst 11.000 berichten met de hashtag #warmetruiendag gedeeld. In Bronckhorst deden ook veel mensen met Warmetruiendag mee. Zij zetten de verwarming en graadje lager, trokken een warme trui aan en bespaarden zo energie.

Winnaars warme sokken

Bij een warme trui horen warme sokken. Daarom heeft Op Morgen onder de Bronckhorster deelnemers een paar lekkere warme Noorse sokken verloot. De volgende vijf deelnemers winnen de warme sokken:

 • Rie Wassink
  “Ik doe mee met de warmentruiendag.Verwarming een paar graden lager.”
 • Arnold Jansen
  “Een warme trui? Ik wil het wel aangenaam hebben maar het mag best wat minder kosten toch…”
 • Lucia Nieuwenhuis
  “Ik doe mee aan warme truien dag, omdat alleen zeggen dat het anders moet, niet helpt om een aardbol over te houden voor volgende generaties.”
 • Angela Wisman
  “Belangrijk dat we bewust zijn/worden van energie ge/verbruik. Met zo’n dag sta ik daar extra bij stil. Ik trek mijn zelfgesponnen en gebreide wollen vest aan. En zelfgebreide wollen sokken. Maar sokken  heb je nooit genoeg en maak ik graag kans op nog een paar mooie warme wollen sokken!”
 • Peter Terink
  “Ik doe mee omdat je met warme voeten het sowieso niet koud hebt, bovendien is het goed voor het milieu/energiebesparing.”

Van harte gefeliciteerd! De warme sokken komen zo snel mogelijk naar jullie toe.