De bestelperiode voor de Op Morgen Energiebox is voorbij

Tot 30 november 2020 konden inwoners van de gemeente Bronckhorst op deze pagina een gratis Energiebox bestellen. Het bestelformulier is gesloten.

Heb je een Energiebox besteld? Hieronder lees je wat je nu moet doen!

Overzichtfoto Op Morgen Energiebox met inhoud

Van Energiebox naar energiebesparende producten. Zo gaat dat!

Energiebox Muntjes

De box bestellen

Inwoners konden tot 30 november gratis een Energiebox bestellen op www.op-morgen.nl

Bezorger met een energiebox in zijn handen

De Op Morgen Energiebox wordt thuis bezorgd

Daar is ie dan: De Op Morgen Energiebox! In de box vind je in ieder geval een leuk duurzaam doeboek met handige tips om aan de slag te gaan met energie besparen en vijf waardevolle muntjes. Actie!

Je persoonlijke boodschappenlijst

Stel jouw persoonlijke boodschappenlijst samen

Bekijk de beschikbare producten op de website: www.op-morgen.nl/producten. Filter de producten op beschikbaarheid voor jouw woning (huur of koop) en plaatsnaam. Bij de producten staat vermeld hoeveel muntjes het kost. Voeg jouw favoriete producten toe en download of mail jouw persoonlijke boodschappenlijst. Zo weet je precies bij welke ondernemer jij terecht kunt voor welke producten!

Locale ondernemers

Shoppen maar!

Neem je muntjes mee en ga naar de deelnemende ondernemers bij jou in de buurt. Heb je een vraag over de producten of weet je niet precies welk product het beste bij jou past? De medewerkers in de winkel helpen je graag op weg!

Heb je nog Op Morgen Energiebox-munten liggen? Vanwege de coronamaatregelen zijn de winkels nog altijd beperkt open. We begrijpen dat het inleveren van de munten bij ondernemers daardoor lastig is. Daarom verlengen we de inlevertermijn t/m eind mei 2021. Zo heb je meer tijd en gelegenheid om de munten in te leveren voor mooie energiebesparende producten!

Deel jouw energiebox

Deel jouw Op Morgen Energiebox met producten op social media

Yes, jouw producten zijn binnen. Het energie besparen kan beginnen! Deel jouw producten op social media met de hashtag #OpMorgenBronckhorst en vertel je buurman, buurvrouw of kennis uit de gemeente over de actie. Hebben zij de box al besteld?!

Bekijk verhalen

Laat je inspireren

Tips nodig voor het besparen van energie? Wil je weten hoe andere inwoners van de gemeente Bronckhorst energie besparen? Kijk dan voor inspirerende verhalen onder 'het verhaal van'.

Bespaar energie

Bespaar energie!

Producten geïnstalleerd en klaar voor gebruik? Top! Geweldig dat jij samen met ons energie bespaart. Samen voor ons klimaat!