31-10-22

De ‘Op Morgen Mobiel’ komt naar Dorpshuis Drempt!

De Op Morgen Mobiel is zaterdag 19 november van 14.00 tot 18.00 uur in Drempt. Gelijktijdig met de Verenigingen Markt Drempt staat de mobiele pop-up store buiten bij het Dorpshuis opgesteld.

Initiatiefnemer van de Verenigingen Markt is Dorpsraad Drempt. De Verenigingen Markt Drempt zal enigszins te vergelijken zijn met het oude voorbeeld van een scholenmarkt. Inwoners van Drempt kunnen even binnen komen lopen en zo op een laagdrempelige manier kennismaken met verenigingen en stichtingen die binnen het Dremptse actief zijn.

De dorpsraad verwacht een grote opkomst. Er wordt voor koffie gezorgd en er zal volop gelegenheid zijn om kennis te maken met de deelnemers. De Verenigingen Markt Drempt is interessant voor jong en oud om zich te laten informeren over uiteenlopende activiteiten.

Ook de Op Morgen Mobiel staat er! Dit is een mobiele pop-up store voor een goed gesprek over de samenleving van morgen. Kom langs voor gratis tips, mooie voorbeelden of een kopje koffie. Zodat u morgen aan de slag kunt met het verduurzamen van uw woning of tuin. Zo wordt werken aan onze toekomst vooral leuk!

We ontmoeten u graag bij de Op Morgen Mobiel. Voor tips, advies, inspiratie, een goed gesprek of gewoon een kopje koffie! Het is de plek om ervaringen uit te wisselen en nieuwe kennis op te doen.