20-07-22

Landelijke Open Energiedag!

Open dag Zonnepark de Kwekerij!

Ben je nieuwsgierig naar zonnepark de Kwekerij? Kom dan op 17 september langs op dit unieke zonnepark. De gemeente Bronckhorst staat er met de Op Morgen Mobiel, waar je informatie krijgt over dit mooie park en andere duurzame onderwerpen, zoals energie, biodiversiteit en klimaat.  Kortom, over alles wat je altijd al wilde weten over een zonnepark en duurzame energie. Je kunt deelnemen aan een rondleiding met uitleg of zelf op het park wandelen.

Meer weten over groene energie?

Op deze dag kun je op tientallen locaties een kijkje nemen bij duurzame energieprojecten. Ben jij ook benieuwd naar de wereld achter je stopcontact en thermostaat?

Vorig jaar openden bijna vijftig duurzame energieprojecten tijdens de eerste Open Energiedag de deuren om mensen kennis te laten maken met hun project. Voorbeelden zijn een boottocht naar drijvende zonnepanelen, een combinatie van zonnepanelen met fruitteelt, duurzame warmte uit de bodem of uit het water van het IJ, windparken in aanbouw, elektrische auto’s die kunnen terugleveren aan het net, de kabels voor wind op zee, en een fietstocht langs de bronnen voor een warmtenet.

Kijk voor meer informatie op: https://www.daarkrijgjeenergievan.nl/open-energiedag/

Op Morgen Mobiel

De op Morgen Mobiel staat op het zonnepark van 16 t/m 26 september.

Kom langs voor gratis tips, mooie voorbeelden of een kopje koffie. Zodat je morgen aan de slag kunt met het verduurzamen van jouw woning of tuin. Zo wordt werken aan onze toekomst vooral leuk!