Het verhaal van Geschenkenhuis Beuseker in Steenderen

Met de muntjes uit de Op Morgen Energiebox shop je gratis energiebesparende producten bij deelnemende ondernemers bij jou in de buurt. Elke week stellen we een van de ondernemers aan je voor. Wie zijn ze? Besparen zij al energie? Hebben ze tips? En voor welke producten kun je bij hen terecht? Deze week het verhaal van Geschenkenhuis Beuseker in Steenderen.

Razend enthousiaste ondernemer

Zodra je over de drempel stapt bij Geschenkenhuis Beuseker in Steenderen, word je meteen warm onthaald door Ans en Saskia. Samen staan zij elke dag klaar voor de klanten in de winkel. Op de achtergrond regelt Erwin allerlei andere zaken voor de winkel. De winkel is een echt familiebedrijf, vertelt Ans: “Onze winkel bestaat al meer dan 50 jaar in Steenderen. In 2001 heb ik de winkel overgenomen van mijn ouders. Vanaf dat moment run ik de winkel samen met mijn man Erwin en Saskia.” Razend enthousiast is Ans over de winkel en alles waar ze mee bezig zijn: “We zijn een echte dorpswinkel met huishou- delijke artikelen, speelgoed en cadeaus. Maar we doen nog veel meer dan dat! Voor veel bedrijven en scholen uit de regio zijn we nu druk met het regelen van de sinterklaascadeaus. En we doen nu natuurlijk mee met de Op Morgen Energiebox. Dus ook in energiebesparende artikelen zijn we thuis!”

Ruim aanbod aan energiebesparende producten

“De ouders van Ans hadden vroeger een installatiebedrijf bij de winkel. Daardoor hebben we nu nog steeds een ruim aanbod lampen in de winkel. Maar ook energie- meters waarmee je inzicht krijgt in het verbruik van apparaten en klik-aan-klik-uit systemen. Door onze achtergrond hebben we ook nog eens verstand van energie besparen en elektrische apparaten. Heel handig!” vertelt Erwin. Ans en Saskia staan te popelen om energiebespaarders met muntjes uit de Op Morgen Energiebox in de winkel te ontvangen: “Deze campagne is echt een super idee! Besparen is vaak maar een kleine moeite en met de Energiebox wordt het nog makkelijker. Heel leuk als mensen met de muntjes bij ons in de winkel komen en wij ze op weg kunnen helpen. Zo zorgen we er samen voor dat we weer een stukje bewuster omgaan met energieverbruik!”

Geschenkenhuis Beuseker

De energiebesparende tip van Ans en Erwin

Wat is de beste manier om energie te besparen volgens Ans en Erwin? “Wij hebben in een deel van onze winkel ledlampen gecombineerd met aanwezigheidsmelders. Is er niemand in de winkel? Dan staat er minimaal licht aan. Stapt er iemand over de drempel, dan springt het licht automatisch aan. Zo voorkomen we dat we de lampen onnodig aan hebben staan!”

Benieuwd naar de energiebesparende producten je bij Geschenkenhuis Beuseker in Steenderen haalt?

Bekijk de producten!