Het verhaal van Enorm Arendsen in Hengelo

Met de muntjes uit de Op Morgen Energiebox shop je gratis energiebesparende producten bij deelnemende ondernemers bij jou in de buurt. Elke week stellen we een van de ondernemers aan je voor. Wie zijn ze? Besparen zij al energie? En voor welke producten kun je bij hen terecht? Deze week het verhaal van Enorm Arendsen in Hengelo!

Het gezicht van Enorm Arendsen

Sinds drie jaar is Niels Derksen mede-eigenaar van de winkel Enorm Arendsen in Hengelo. Over een tijdje zal hij de volledige eigenaar van de winkel worden. Een hele stap! Maar voor Niels is de winkel zeker geen onbekend terrein. Al op jonge leeftijd begon hij met het werk in de winkel, toen nog als vakantie- en weekendkracht bij de oude Enorm winkel in Hengelo. Sinds de opening van de nieuwe winkel in 2007 werkt Niels fulltime bij Enorm. Wat hij het leukste vindt aan het werk in zijn winkel? “Het contact met de klanten. Elke klant die hier binnenkomt, helpen we op weg en geven we advies. Dan maakt het niet uit of iemand komt voor een simpel schroefje of voor het grotere gereedschap,” vertelt Niels.

Enorm Arendsen

Aan de slag met de Op Morgen Energiebox

Enorm Arendsen is een van de deelnemende onder- nemers van de Op Morgen Energiebox. Niels is enthousiast om de eerste mensen met muntjes in zijn winkel te ontvangen: “Het is mooi dat we door de Op Morgen Energiebox bewuster worden van ons energieverbruik in huis en samen aan de slag gaan. Zo dragen we allemaal een beetje bij aan een beter klimaat.”

De energiebesparende tip van Niels

Energie besparen moeilijk? Volgens Niels valt dat wel mee: “Ik zou beginnen met de overstap naar ledver- lichting. Dat is makkelijk te regelen en je bespaart gelijk veel energie. En gebruik daarbij bijvoorbeeld timers voor je lampen om te voorkomen dat je lampen onnodig aan laat staan. Dat scheelt echt op je energierekening!”

Benieuwd naar de energiebesparende producten je bij Enorm Arendsen in Hengelo haalt?